Vabim te na joga oddih, ki se bo odvijal od 12.4.-14.4.2024

 

Sprostila se boš, se napolnila z novo energijo, poglobila stik s sabo, prostor pa bo tudi za navezavo novih znanstev in prijateljstev.
Lahko prideš sama, s prijateljico, ali pa s sabo pripelješ svojega dragega.
 
Joga oddih se bo odvijal na idilični lokaciji v Goriških Brdih, v vasici Brestje, na postestvu Pintar.

Razgibavanje, sprostitev in stik s sabo

Rdeča nit toktratnega oddiha bodo naša čustva. Prisluhnili jim bomo in jim dali prostor, da se izrazijo, ter jim dali vso potrebno pozornost
Dan bomo začeli z jutranjo jogo, s katero bomo se bomo razgibali in aktivirali in odprli. Tekom dneva pa bomo stopili v stik s svojimi čustvi. Vzpostavili bomo globoko povezavo z njimi in jim prisluhnili ter jih ozavestili. Naredili bomo nekaj praktičnih vaj, kako jih sprostiti oz. transformirati.
V popoldanskem času se bomo naučili masaže obraza, ki bo še dodatno podprla celoten proces transformacije in nas pomladila.
Zvečer se bomo umirili in vzpostavili ravnovesje z umirjajočo jogo in odšli na meditativno potovanje z joga nidro.

 

Čudovita lokacija, odlična hrana in domače vzdušje

Najbrž bo že dovolj toplo za jogo in delavnice na prostem (na marčevskem oddihu, nas je vreme obdarilo s toplim soncem, tako da smo se masirale, jogirale in kosile zunaj), morda bo tokrat že celo tako toplo, da si bomo privoščile skok v bazen.
Ob vsem tem nas bodo ves čas razvajali  pogledi na vinograde in oljčne nasade. Če boste želeli, se boste lahko podali na sprehod in si okolico pogledali pobliže.

 

Za domače vzdušje pri Pintarjih znajo poskrbeti. Ga. Jelka nam bo kuhala domačo hrano iz lokahlih sestavin. Pripraviti zna res izvrstne obroke, poskrbi tudi za vegetarjance. Zvečer pa si bomo lahko privoščili kozarec rdečega ali belega vina iz njihove vinske kleti.

Program:

 

PETEK: prihod, razvrstitev po sobah, večerna joga, druženje/čas zase, (večerja)

 

SOBOTA: jutranja joga, zajtrk,  predavanja in delavnica o čustvih – kaj z njimi, kaj nam sporočajo, kako jim prisluhniti, kako jih transformirati, kosilo,  učenje masažne tehnike: masaža obraza, večerna joga, večerja, druženje/meditacija joga nidra

 

NEDELJA: jutranja joga, zajtrk, masaža obraza- ponovitev naučenega, delavnica o čustvih 2 del/ učenje masažne tehnike: hrbet, kosilo, zaključna meditacija.

CENA

Vključuje 2x nočitev, 2x zajtrk, 2x kosilo, 1x večerja, program

V ceno ni vključena turistična taksa, ki se jo poravna na sami lokaciji in znaša 2,5 eur na noč na osebo.
V petek zvečer je za doplačilo možna tudi večerja, ki ni vključena v ceno.

Ker bo skupina majhna, bom sledila vašim potrebam in željam. Prostora je za max 8 oseb.

Opomba: Znanje, ki ga boste prejeli na mini tečaju masaže, bo tolikšno, da boste brez zadržkov lahko masirali svoje domače ali prijatelje in sebe, za domačo uporabo.
Program je primeren za vse starosti, predznanje ni potrebno, je pa zaželjeno, da obiskujete že kakšno vrsto telovadbe, da vam gibanje ni popolnoma tuje.

Prijave so že v teku!

Toplo vabljene!