Vabim te na joga oddih, ki se bo odvijal od 15.3.-17.3.
Ker je to termin, ki je blizu dnevu žena, si ta vikend lahko privoščiš kot darilo sebi.
Sprostila se boš, se napolnila z novo energijo, poglobila stik s sabo, prostor pa bo tudi za navezavo novih znanstev in prijateljstev.
Lahko prideš sama, s prijateljico, ali pa s sabo pripelješ svojega dragega.
Dragi moški, če to bereš ti – ja, to je super darilo za tvojo drago!
Joga oddih se bo odvijal na idilični lokaciji v Goriških Brdih, v vasici Brestje, na postestvu Pintar.

Razgibavanje, sprostitev in stik s sabo

Rdeča nit toktratnega oddiha bodo naša fizična telesa. Prisluhnili jim bomo in jim dali prostor, da se izrazijo, ter jim dali vso potrebno pozornost in negovanje.
Dan bomo začeli z jutranjo jogo, s katero bomo telesa razgibali in aktivirali, tekom dneva pa se bomo globlje povezali z njimi ter jih sproščali z raznimi masažnimi tehnikami, ki se jih bomo naučili za domačo uporabo. Zvečer se bomo povezali s sabo z umirjajočo jogo in odšli na meditativno potovanje z joga nidro.
 

Čudovita lokacija, odlična hrana in domače vzdušje

Razvajali nas bodo razgledi na vinograde in oljčne nasade, če bo dovolj toplo, si bomo privoščili jogo na prostem, ali pa se bomo samo malo “pomartinčkali” na spomladanskem soncu. Če boste želeli, se boste lahko podali na sprehod in si okolico pogledali pobliže.
 
Za domače vzdušje pri Pintarjevih znajo poskrbeti. Ga. Tjašina mama nam bo kuhala domačo hrano iz lokahlih sestavin. Pripraviti zna res izvrstne obroke, poskrbi tudi za vegetarjance. Zvečer pa si bomo lahko privoščili kozarec rdečega ali belega vina iz njihove vinke kleti.
 

Program:

 

PETEK: prihod, razvrstitev po sobah,  večerno druženje, (meditacija)

 

SOBOTA: jutranja joga, zajtrk, izkustveno predavanje Kaj ti sporoča telo (pogledi joge, ajurvede in drugih tehnik na fizično telo),  učenje masažne tehnike: masaža stopal – spoznavanje telesa prek stopal, kosilo, nadaljevanje masažne tehnike, večerna joga in meditacija joga nidra

 

NEDELJA: jutranja joga, zajtrk, učenje masažne tehnike: masaža obraza ali hrbta, kosilo, ponovitev naučenega, zaključna meditacija.

CENA Vključuje 2x nočitev, 2x zajtrk, 2x kosilo, 1x večerja, program

Ker bo skupina majhna, bom sledila vašim potrebam in željam.
Opomba: Znanje, ki ga boste prejeli na mini tečaju masaže, bo tolikšno, da boste brez zadržkov lahko masirali svoje domače ali prijatelje in sebe, za domačo uporabo. 
Program je primeren za vse starosti, predznanje ni potrebno, je pa zaželjeno, da obiskujete že kakšno vrsto telovadbe, da vam gibanje ni popolnoma tuje.
Med pavzami ali zvečer bodo na voljo tudi individualne masaže za doplačilo.

Več o posestvu Pintar, si lahko pogledate s klikom na slikico.