Raziskujem življenje. Kaj prinaša, kakšne oblike, poti, možnosti?
Zame je bil najprej ples, gibanje – raziskovanje telesnega. Potem raziskovanje kultur – sociologija kulture, ruščina, potovanja. In spet telo; pilates, joga.

Joga mi je pokazala več, peljala me je onkraj fizičnega, konkretnega, oprijemljivega. Peljala me je v metafizična vprašanja, vprašanja o obstoju, o bogu, o univerzumu, o dušah, o prejšnjih življenjih, v raziskovanje energij.

Potem sem srečala Access Consciousness – nabor orodji ki zelo konkretno in dinamično spreminjajo področja na katerih smo zataknjeni. V kratkem času so iz mojega življenja izginile stvari po katerih sem prej brskala a jih le s težavo in zelo počasi spreminjala. Prek accessa so se mi spremenili omejeni pogledi na celotno bivanje, odprlo se mi je ogromno novih spoznanj, mi dalo zavedanje o možnostih, ki jih prej niti slutila nisem. Accessova orodja so mi prinesla svobodo. Vstopila sem v prostor, kjer sem lahko popolnoma iskrena glede tega kdo sem, pred sama sabo in pred drugimi. Brez pretvarjanja, olepševanja, brez iskanja potrditev.


Zdaj vem stvari ki sem jih vedno vedela.

Kaj že vseskozi vemo, pa si tega ne upamo priznati? Kakšne veličine je zmožen vsak izmed nas? Kakšen doprinos smo lahko drug drugemu in celemu planetu?
Je zdaj čas da začnemo ustvarjati realnost onkraj te realnosti?