Raziskujem življenje. V kakšnih oblikah se pojavlja, kakšne možnosti prinaša in kakšne poti so nam na voljo.


Zame je bilo že od majhnega v prvi vrsti raziskovanje telesnega. Prevzel me je ples v vseh oblikah, od baleta do sodobne improvizacije. Kasneje sem se ukvarjala z drugimi športi, s pilatesom in z jogo. Privlačile pa so me tudi druge kulture, tradicije in filozofije. Tako sem se odločila za študij sociologije kuture in ruščine, ves čas pa sem veliko potovala in skozi lastne oči spoznavala kraje, ljudi in njihove zgodbe.

Joga mi je pokazala več, peljala me je onkraj fizičnega, konkretnega, oprijemljivega. Peljala me je v metafizična vprašanja o obstoju, bogu, univerzumu, pojavljala so se mi vprašanja o dušah in prejšnjih življenjih. Začela sem dopuščati obstoj totalno nedokazljivega, neracionalnega. Lahko rečem tistega, kar ves čas slutimo in v kar ves čas dvomimo.

Potem sem srečala Access Consciousness – nabor orodji in energijskih tehnik, ki zelo konkretno in dinamično spreminjajo področja na katerih smo zataknjeni. Hkrati pa odpirajo intuicijo in odklepajo skrite potenciale. V kratkem času so iz mojega življenja izginile stvari po katerih sem prej brskala, a jih le s težavo in zelo počasi spreminjala. Ozavestila sem, da imam na nekaterih področjih omejene poglede, ki me držijo na mestu in me ustavljajo. Te sem s pomočjo tehnike Access bars presegla in s tem dobila ogromno novih spoznanj. Zagledala sem možnosti, ki so mi na voljo, a jih prej sploh nisem slutila. Vstopila sem v prostor, kjer sem lahko popolnoma iskrena sama s sabo. Pristna in popolnoma prisotna sem sedaj tudi z drugimi, brez pretvarjanja, olepševanja in brez iskanja potrditev.


Svoje poslanstvo vidim v opolnomočanju ljudi. Verjamem, da ima vsak izmed nas v sebi ogromno talentov in potencialov, ki jih lahko odklenemo in razvijemo. Na ta način začenjamo živeti svoj “kaj sem prišel/prišla početi tukaj na Zemljo” in se odpiramo lahkotnosti ter eleganci življenja.