Access Bars delavnica 14.12.

posted in: Delavnice | 0

14.12. ob 9ih vabljeni na Access bars delavnico v Eternia studio v Ljubljani.

Kot pika na i čarobnemu decembru, za regeneracijo od številnih zabav, za odklop od praznične evforije in novoletno darilo sami/emu sebi.

Je zdaj čas da si privoščiš razvajanje in negovanje z barsi?

Access bars je enostavna in dokazano ena najunčikovitejših tehnik za odpravljanje stresa, spreminjanje vzorcev, sproščanje energetskih blokad ter preprečevanje razvoja bolezni.

Več o barsih si lahko preberete tukaj.

Delavnica je sestavljena iz dveh delov – teoretični in praktični.
– V teoretičnem delu se bomo spoznali z orodji Access consciousnessa ter kako z njimi odvzamemo naboj v določenih situacijah in jih tako sprostimo (tako se izognemo številnim konfliktom, težavnim in problematičnim dogodkom v vsakdanjiku).

– V praktičnem delu se bomo naučili locirati točke na glavi -barse in jih aktivirati. Naučili se bomo tudi treh telesnih procesov (za aktivacijo sistemov, ki so se upočasnili in sproščanje blokad s telesa na celičnem nivoju).
PRIJAVI SE NA natasa@eternia.si

Nekaj tehničnih podatkov, kako poteka delavnica:

-delavnica traja 8 ur (kosilo je kakor se zmenimo, lahko kaj naročimo skupaj ali pa imamo pavzo da gre vasak po svoje, če rabite čas zase)

– dobite priročnik, skozi katerega se tudi sprehodimo na delavnici (tu so praktična orodja – vprašanja, ki resnično vnašajo več lahkotnosti v življenja in spreminjajo situacije)

– naučite se tehnike access bars, točk na glavi ter prejmete skice, navodila

– vsak prejme barse 2x in jih naredi 2x (tretma traja od 60-75min)

– naučite se še 3 telesne procese

– prejmete certifikat in barse lahko izvajate na komer koli (družina, prijatelji, klienti)- lahko se udeležujete bars izmenjav, kjer “se barsate” z različnimi ljudmi, kar je fino za navezovanje novih poznanstev, pa za sproščanje in razvajanje same sebe in facilitatorice ki vodijo izmenjave vas vodimo, usmirjamo, odpiramo nove možnosti in odgovarjamo na vprašanja (ali pa zastavljamo vprašanja ;))

– cena 240eur
– na delavnico lahko pripeljete otroke, do 15 let imajo brezplačno (dobijo čisto svež priročnik za barse za otroke), mladostniki 15 do 18 let imajo polovično ceno (barsi so super pri premagovanju stresa in pritiskov pred testi, izpiti, pri športu…)

Ste voljni podariti to čarobno darilo sebi?

Prijavite se na natasa@eternia.si

Pišite mi tudi, če imate še kakšno vprašanje