Kaj bi sporočila mlajši verziji sebe?

posted in: Blog zapisi | 0

Tole bi sporočila mlajši verziji sebe… majhni punčki, najstnici, dvajset, trideset, štiridesetletnici..pa tudi sebi v prihodnosti…


Kaj če si tolk fantastična, da si si celotno življenje, ki ga živis v tem trenutku, ustvarila sama? Kar pomeni, da si privabila čisto vsako osebo in stvar, ki se je pojavila v tvojem življenju in ustvarila vsako situacijo…torej, kaj je prav v zvezi s tem? Kaj ti veš, kar nihče drug ne ve? 

A veš da vsa ta jeza, frustracija in ta čustva, ki bruhajo, ki jih tako intenzivno čutiš in doživljaš – da je vse to tvoja energija s katero lahko ustvarjaš? Z ustvarjanjem imam v mislih spreminjanje situacij, privabljanje ljudi v življenje, ki so v danem trenutku potrebni in aktualiziranje stvari v obstoj…. In kako to narediš? Preprosto, ko v tebi vzniknejo vsa ta čustva, vprašaš: Kaj lahko ustvarim s to energijo? Kakšne druge možnosti so mi na voljo tukaj? Kaj lahko spremenim?


Ne rabiš odgovora, samo vprašaš (večkrat) Vsa ta vprašanja so za spreminjanje, odpiranje in ozaveščanje.
In potem začneš povpraševat po temu kar želiš, da se pojavi v tvojem življenju..in opazuješ in ozaveščaš (ponavadi se pojavi malo drugače kot si zamislimo, vendar se pojavi).

To sporočam tudi vsakemu izmed vas!
Ali ste voljni to sporočiti sami sebi?
A ste pripravljeni vprašat?

Kaj če imamo neskončno možnosti?
Nataša