Konec posnemanja? 22.11. 17:00

posted in: Delavnice | 0

Delavnica z jogo in energijskim telesnim procesom

Sprostitveno- transformativna delavnica nas bo popeljala v zavedanje mest, kjer posnemamo druge (telesno, mentalno, psihološko in energijsko).

Z nežnim joga flovom bomo odprli telo in mu dali prostor da spregovori. Dali mu bomo možnost, da nam pokaže tista mesta kjer so v njemu zataknjene realnosti drugih ljudi. Povabili ga bomo v spuščanje teh mest in ga pripravili na prejemanje energijskega procesa.

V drugem delu se bomo naučili energijsega telesnega procesa biomimetična mimikrija (BMM), ki se ga izvaja s polaganjem rok na telo preko obleke. Proces je prijeten, negovalen, občutimo ga kot sproščenost celega telesa. Deluje tako, da v našem telesu odklepa tista mesta kamor smo zaklenili resničnosti drugih ljudi (pogosto so to vzorci staršev, prijateljev, okolice). Po končanem procesu ima telo več svobode in več prostora za lastno izražanje.

Telesni proces 1x izvajate in 1x prejemate, na koncu pa dobite mednaroden certifikat, s katerim lahko izvajate naučen telesni proces, kot individualno seanso, kjerkoli po svetu.

Podrobneje o jogi:
V nežnem joga flowu bomo ozavestili v kolikšni meri se ujemamo v avtomatizme in posnemanja v gibanju. Prisluhnili bomo telesu in v položajih našli prilagoditve, ki mu ugajajo v temu trenutku. Odprli bomo prostor, kjer bo naše telo našlo svoj izraz in način gibanja.

Pustili si bomo prejeti zavedanje v zvezi s tem, da so v naše telo zaklenjeni vzorci, ki smo jih pobrali od drugih in to začeli sproščati. Naše telo bomo tako pripeljali v stanje kjer bo res voljno prejeti
proces bmm Tako bo odklepanje in sproščanje še učinkovitejše.

Joga flow bo primeren za vse stopnje predznanja, saj bo celotna praksa usmerjena v iskanje tega, kaj funkcionira za vaše telo.

Podrobneje o procesu BMM:
Gre za telesni proces Access consciousnessa. Spreminja tista mesta, kjer svoja življenja in svoja telesa ustvarjamo s posnemanjem drugih namesto s svojo izbiro.
Biomimetično je tisto, kar zaklepate v svoje telo, kadar poskušate posnemati ali razumeti druge. To je naravna sposobnost telesa, da se prilagodi preostalemu svetu.

Posnemate poti in poglede drugih, ko jih morate razumeti z razumskega ali energetskega stališča. Z namenom, da bi s svojega stališča imeli jasnost v zvezi z njihovim, to zahteva, da podobnosti zaklenete v svoje telo.

Biomimetrično posnemanje je način, kako sebe poskušate umestiti v prostor drugega. Podobno je, kadar ste v razmerju in se skušate uskladiti s svojim partnerjem. Biomimetično je tisto, kar je zaklenjeno v vašem telesu, biomimetrično pa, kako poskušate v odnosu znekom umestiti sebe, zato da bi se ujemali z drugimi.

Telesni procesi Access Consciousness® vam pomagajo obnoviti vaše sposobosti za zdravljenje (in samozdravljenje) ter spreminjanje česarkoli v vašem telesu in življenju.

Cena delavnice 55 eur

Lokacija: Eternia studio, Erbežnikova 2, Ljubljana (parking je)

Vabljeni da se pridružite, prijave na natasa@eternia.si