Konec posnemanja? 22.11. 17:00

posted in: Delavnice | 0

Delavnica z jogo in energijskim telesnim procesom

Sprostitveno- transformativna delavnica nas bo popeljala v zavedanje mest, kjer posnemamo druge (telesno, mentalno, psihološko in energijsko).

Z ne┼żnim joga flovom bomo odprli telo in mu dali prostor da spregovori. Dali mu bomo mo┼żnost, da nam poka┼że tista mesta kjer so v njemu zataknjene realnosti drugih ljudi. Povabili ga bomo v spu┼í─Źanje teh mest in ga pripravili na prejemanje energijskega procesa.

V drugem delu se bomo nau─Źili energijsega telesnega procesa biomimeti─Źna mimikrija (BMM), ki se ga izvaja s polaganjem rok na telo preko obleke. Proces je prijeten, negovalen, ob─Źutimo ga kot spro┼í─Źenost celega telesa. Deluje tako, da v na┼íem telesu odklepa tista mesta kamor smo zaklenili resni─Źnosti drugih ljudi (pogosto so to vzorci star┼íev, prijateljev, okolice). Po kon─Źanem procesu ima telo ve─Ź svobode in ve─Ź prostora za lastno izra┼żanje.

Telesni proces 1x izvajate in 1x prejemate, na koncu pa dobite mednaroden certifikat, s katerim lahko izvajate nau─Źen telesni proces, kot individualno seanso, kjerkoli po svetu.

Podrobneje o jogi:
V ne┼żnem joga flowu bomo ozavestili v kolik┼íni meri se ujemamo v avtomatizme in posnemanja v gibanju. Prisluhnili bomo telesu in v polo┼żajih na┼íli prilagoditve, ki mu ugajajo v temu trenutku. Odprli bomo prostor, kjer bo na┼íe telo na┼ílo svoj izraz in na─Źin gibanja.

Pustili si bomo prejeti zavedanje v zvezi s tem, da so v na┼íe telo zaklenjeni vzorci, ki smo jih pobrali od drugih in to za─Źeli spro┼í─Źati. Na┼íe telo bomo tako pripeljali v stanje kjer bo res voljno prejeti
proces bmm Tako bo odklepanje in spro┼í─Źanje ┼íe u─Źinkovitej┼íe.

Joga flow bo primeren za vse stopnje predznanja, saj bo celotna praksa usmerjena v iskanje tega, kaj funkcionira za vaše telo.

Podrobneje o procesu BMM:
Gre za telesni proces Access consciousnessa. Spreminja tista mesta, kjer svoja ┼żivljenja in svoja telesa ustvarjamo s posnemanjem drugih namesto s svojo izbiro.
Biomimeti─Źno je tisto, kar zaklepate v svoje telo, kadar posku┼íate posnemati ali razumeti druge. To je naravna sposobnost telesa, da se prilagodi preostalemu svetu.

Posnemate poti in poglede drugih, ko jih morate razumeti z razumskega ali energetskega stali┼í─Źa. Z namenom, da bi s svojega stali┼í─Źa imeli jasnost v zvezi z njihovim, to zahteva, da podobnosti zaklenete v svoje telo.

Biomimetri─Źno posnemanje je na─Źin, kako sebe posku┼íate umestiti v prostor drugega. Podobno je, kadar ste v razmerju in se sku┼íate uskladiti s svojim partnerjem. Biomimeti─Źno je tisto, kar je zaklenjeno v va┼íem telesu, biomimetri─Źno pa, kako posku┼íate v odnosu znekom umestiti sebe, zato da bi se ujemali z drugimi.

Telesni procesi Access Consciousness┬« vam pomagajo obnoviti va┼íe sposobosti za zdravljenje (in samozdravljenje) ter spreminjanje ─Źesarkoli v va┼íem telesu in ┼żivljenju.

Cena delavnice 55 eur

Lokacija: Eternia studio, Erbe┼żnikova 2, Ljubljana (parking je)

Vabljeni da se pridru┼żite, prijave na natasa@eternia.si