Delavnica Access Bars®

posted in: Delavnice | 0


V nedeljo 16.6. ob 9.30 vabljeni na celodnevno Access Bars delavnico, za vse ki vas zanima.
Po delavnici postanete certificiran bars praktik in barse lahko izvajate na komer koli – otrokom pomagate s stresom v šoli, s prijateljicami čvekate in zraven brišete omejitve, širite svoj biznis s tretmaji…

Cena je enotna povsod 240eur, otroci do 15 let brezplačno. Najstniki do 18 let in tisti, ki delavnico opravljate drugič – cena 120eur.

V ceno je všteta skripta in prigrizki.

trajanje 9.30 -17.30

Je zdaj čas za novo znanje, ki spreminja življenja?


Kaj je Access Bars?

Barse imenujemo 32 točk na glavi, ki so povezane z raznimi področji našega življenja.  Bars za radost, žalost, zdravljenje, denar,… Na vseh teh področjih smo si tekom življenja ustvarili razna prepričanja, glede katerih sčasoma ugotovimo, da nam včasih hodijo napoto in da smo si ustvarili tudi blokade. Z barsi te blokade rahljamo, odpravljamo in se na ta način odpiramo večim možnostim. V našem življenju se pojavi več izbire, več prostora in s tem več radosti in lahkotnosti.

Tretma barsov dokazano odpravlja zdravstvene težave kot so stres in izgorelost, nespečnost, depresija, tesnoba.

Primeren je za vse ki ste pred odločitvijo, pa ne veste kam in kako, saj daje jasnost. Čudežno pomaga pri tremi pred javnim nastopanjem in izpiti. In “naredi klikerje” na področjim kjer se že nekaj časa vrtimo v krogu in se ne znamo izmotati iz določenih življenjskih situacij.

Sam tretma barsov je izredno sproščujoč in negovalen. Odvija se leže na masažni mizi, kjer se prepustite nežnemu pritiskanju točk na glavi. Sproščajo se energijske blokade, možgansko valovanje prehaja v theta stanje, telo pa to občuti kot lebdeče blagodejno stanje.

prijave in info natasa@eternia.si / 041 617 843